jovanovski

VELEPRODAJA STAKALA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA!

 

Optika ,,Jovanovski"je firma koja poseduje visegodisnje iskustvo. Nalazimo se u Kuli i Vrbasu.
Za vas smo pripremili sirok izbor naocara renomiranih svetskih proizvodjaca.
Ono sto posebno izdvajamo iz nase siroke ponude jesu najkvalitetnije naocare za sunce renomiranih svetskih proizvodjaca i aktuelnih svetskih marki.
Takodje, mozemo vam ponuditi i odredjivanje dioptrije uz pomoc strucnjaka i najsavremenije racunarske opreme, brzu kompjutersku ugradnju dioptrijskih stakala, popravku i servisiranje.
Kvalitet i dobar dizajn modela koje vam mozemo ponuditi u nasem salonu prodaje govore sami za sebe i sigurni smo da cete u sirokoj lepezi proizvoda sigurno pronaci model sa kojim cete biti u fokusu.

 

DODJITE I
UVERITE SE
U NAS KVALITET I
USLUGU!

 

AUSTK30R.jpg

Genesis 2006.jpg
Multi.jpg


Dioptrijska stakla
U nasoj ponudi su stakla proizvedena po najsavremenijoj kompjuterskoj tehnologiji.
Nasa ponuda sadrzi najnovije linije dioptrijskih stakala visokih performansi (mineralnih, organskih, foto-senzitivnih, polikarbonatnih itd.)
Osobama sa visokim dioptrijama nudimo specijalna tanka TITAN stakla koja su zbog svojih performansi do 50% tanja od stakala na koje ste navikli.
Za osobe sa potrebom za obe dioptrije (blizu i daleko) nudimo BIFOKALE u svim prethodno navedenim materijalima, kao i PROGRESIVE - MULTIFOKALNE. Za sve dioptrije preporucujemo ANTIREFLEKS sloj, koji daje izuzetan komoditet gledanja, narocito za nocnu voznju. Osobama koje su cesto izlozena kompjuterskom zracenju, preporucujemo EMI sloj kao i tvrdi sloj (hard coat) protiv grebanja.
Dioptrijska stakla koja vam nudimo su od renomiranih svetskih proizvodjaca: Essilor, Corning, Grossoptic, Optikus, Seiko...

Kontakt:
Kula,M.Tita 278
tel:025-729-411
e-mail:office@jovanovski.co.yu
copyright©by elviden.All right reserved